Quantcast

De Agenten van de drug overvallen Apotheek SF

27 maart, 2009 door Hooimijt

Doend volledig over gezicht betreffende hun verschuiving in beleid, overvielen de agenten DEA de Kliniek van de Cannabis van Californië van Emmalyn in San Francisco. DEA de spreekbuis Casey McEnry zei de documenten betreffende de inval worden verzegeld, zodat kon DEA geen details geven.

DEA Speciale Agent verantwoordelijke Anthony D. Williams in een geschreven verklaring:

Gebaseerd op ons onderzoek dat wij er zijn niet alleen schendingen van federale wet, maar eveneens staatswet hebben geloofd.

Emmalyn heeft een voorlopige vergunning van de stad, volgens Eileen Schilden, woordvoerder voor het Ministerie van San Francisco van Volksgezondheid, die zij zei een aanwijzing is de club in goede status met gemeenteverordeningen is.

Brendan Hallanin, de procureur van de pottenclub, zei Emmalyn overeenkomstig staat en lokale wetten is. Hallanin zei DEA hem zou vertellen geen waarom de club busted was.

Het is vreemd dat ambtenaar van de de wetshandhaving van President Barack Obama's de hoogste, Eric Holder Jr., enkel zei vorige week herhaaldelijk dat de invallen van medische marihuanaapotheken worden opgeschort.

3 commentaren

 1. Gravatar-Licious
  kuemana zegt:

  dit is dergelijke nonsens. Fuck DEA


 2. Gravatar-Licious
  Molly Jenkins zegt:

  dat is belachelijk.zij zijn tot zelfde oude antics ..... alhoewel zij ZEIDEN er niet meer invallen zou zijn en dat het laagste prioriteit van dit admin. was!


 3. Gravatar-Licious

  Geen twijfel was er één of ander één of ander woord op het feit dat er sommige financiële discrepantie binnen Emmalyn was. AG zei dat zij zouden ophouden overvallend de apotheken die aan zowel lokale als staatswetten voldeden. De medische marihuanakwestie is verlaten aan DOJ - wanneer het een besluit zou moeten zijn dat door de staat wordt genomen.Verlaat een Commentaar

De besprekingen zijn pret, zodat krijgen aan het, maar gelieve uw commentaren voor deze blogingang relevant te houden. Probeer om geen pot voor verkoop in de commentaren te adverteren, die werkelijk enkel stom is. De e-mail adressen worden nooit getoond, maar zij worden vereist om uw commentaren te bevestigen.

het theFreshScent gebruik gravatars als manier liven omhoog uw (en onze) commentaren. Het vergt een seconde omhoog aan teken, uploadt een beeld, en dan bent u goed om op om het even welke gravater-toegelaten plaats te gaan. Sluit me aan bij het avontuur.

Om een levende verbinding tot stand te brengen, typ eenvoudig URL (met inbegrip van http://) of e-mailadres en wij zullen tot het een levende verbinding voor u maken. U kunt tot 3 URLs in uw commentaren zetten. De onderbrekingen en de paragrafen van de lijn worden automatisch - geen behoefte omgezet om markeringen te gebruiken <p> of <br>.

Spammy om het even wat wordt ontdekt en in een rij, zodat ontdekt als u een bos van verbindingen in uw commentaar hebt en het niet ziet verschijnen, die waarschijnlijk waarom is.

* vereistVertaal:
 • Translate to English
 • Übersetzen Sie zum Deutsch/German
 • Traduzca al Español/Spanish
 • Traduisez au Français/French
 • Traduca ad Italiano/Italian
 • Traduza ao Português/Portuguese
 • 日本語に翻訳しなさい /Japanese
 • 한국어에게 번역하십시오/Korean
 • 中文翻译/Chinese Simplified
 • 中文翻译/Chinese Traditional
 • ترجمة الى العربية/Arabic
 • Vertaal aan het Nederlands/Dutch
 • Μεταφράστε στα ελληνικά/Greek
 • Переведите к русскому/Russian
Kies:
thefreshscent @ Tjilpen


theFreshScent Sponsors

UITGAAND