Quantcast

Film: Adventureland

Marcheer nummer 26, 2009 door Rick

Adventureland

Het was de slechtste baan die zij zich ooit voorstelden… en de beste keer van hun levenden. Een komediestel in de zomer van 1987 en gecentreerde rond een recente universiteitsafgestudeerde (Eisenberg) Die een nergens baan aan zijn plaatselijk vermakelijkheidspark neemt, enkel om het te vinden’s de perfecte cursus hem klaarmaken om voor de echte wereld te laten.

Met de Directeur Greg Mottola (Superbad) Aan de helmstok Adventureland Kan bewijzen om een geweldige komedie te zijn. Gebaseerd op de ervaringen hij had werken aan een Lange Eiland vermakelijkheid, vindt Mottola een passabele hoeveelheid van kwaad uit om de late-teen/early-20s buitenbeentjes te bezetten die zoals rit en spelbedieningslieden aan Pittsburgh werken’s Adventureland in de zomer van ‘87. Mottola leeft zich het publiek met overvloedige braken uit, knijpt lies, dronken en gestenigd gedrag en lakse werkgewoonten.

Kijk voor Adventureland In theater op 3 april.

Aanhangwagen’s die verkrijgbaar is na de sprong.

3 Commentaar

 1. Gravatar licious

 2. Gravatar licious

  Mijn ontwikkelaar probeert mij te overtuigen om te bewegen naar. net van PHP. Ik heb altijd niet van het idee wegens de uitgaven gehouden. Maar hij’s tryiong geen het minder. Ik’ve was met Beweegbaar-Type op enkele websites voor over een jaar en ongerust ben over schakel naar nog een platform over. Ik heb uitstekende dingen over blogengine.net gehoord. Is er een weg die ik alle mijn wordpress posten erbinnen kan importeren? Soort van hulp zou zeer worden gewaardeerd!


 3. Gravatar licious

  Over oormonsterdiesel vektr casque slaat dre jaune Over oormonsterdiesel vektr Monster slaat door goedkope Dr. dre studio hoge prestatie annatto koptelefoon beperkte luxe uitgave VERKOOPSverenigde Staten online afzetgebied Gevallen voor iphone 6 sluit 4,7 inch levis iphone 6 in Ritmen door dre studio v moda crossfade lp casque Dr. dre studio rood diamanten blanche ritmen Ritmen door dre slaat Dr. dre studio mlb Over oorritmediamant casque slaat dre nior Over oorritmediamant Monster slaat door Dr. dre studio goedkope draadloze hoge prestatiekleur rode verkoopskoptelefoon verenigde Staten online afzetgebied Gevallen voor iphone 6 sluiten 4,7 inch sappige iphone 6 in Ritmen door dre hartslagen door dame stapel Hartslagen casque slaat Dr. dre blauwe studio diamant 430 Ritmen door dre slaat Dr. dre studiokoptelefoon Over oor casque dre ritmerouge Over oor Hoog definitiegeluid slaat door dre studiokoptelefoonchampagne verkoops verenigde Staten online goedkope afzetgebied Gevallen voor iphone 6 sluit 4,7 inch lacoste iphone 6 in Ritmen door dre solohd Turbine casque Dr. dre studio nba non-conformistritmediamant Ritmen door dre slaat Dr. dre studio nba In oor casque dre ritmesinaasappel In oor
  casque slaat studio blanc avec bleu diamant http://www.casquebeatssolo.fr/casque_studio_beats_blanc_avec_bleu_diamantVerlaat een Commentaar

Besprekingen zijn plezier, zodat naar het krijg, maar houd alstublieft uw commentaar van belang voor deze blogingang bij. Probeer niet om pot te koop in het commentaar, dat te adverteren is slechts echt dom. E-mailadressen zijn nooit getoond, maar zij worden vereist uw commentaar te bevestigen.

theFreshScent gebruikt gravatars Zoals een weg om uw (en ons) commentaar op te vrolijken. Het neemt een seconde naar Schrijf in, Laad een beeld en dan u bent goed verder gravater-gegefen de gelegenheid plaatsen te gaan . Neem het avontuur deel.

Om een rechtstreekse schakel te creëren, typ eenvoudig het internetadres ( http://) inclusief of e-mailadres en wij zullen het een rechtstreekse schakel voor u maken. U kunt tot 3 internetadressen in uw commentaar opzetten. Belijn breuken en paragrafen automatisch zijn bekeerd geen nood om te gebruiken <p> Of <br> Etiketten.

Iets is spammy in een rij bespeurd en is gezet, zo indien u een bundel van schakels in uw commentaar hebt en ziet niet het verschijnt, dat is vermoedelijk waarom.

* NoodzakelijkVertaal:
 • Translate to English
 • Übersetzen Sie zum Deutsch/German
 • Traduzca al Español/Spanish
 • Traduisez au Français/French
 • Traduca ad Italiano/Italian
 • Traduza ao Português/Portuguese
 • 日本語に翻訳しなさい /Japanese
 • 한국어에게 번역하십시오/Korean
 • 中文翻译/Chinese Simplified
 • 中文翻译/Chinese Traditional
 • ترجمة الى العربية/Arabic
 • Vertaal aan het Nederlands/Dutch
 • Μεταφράστε στα ελληνικά/Greek
 • Переведите к русскому/Russian
Kies: