Quantcast

55 Bier voor Mannelijke Mannen

16Januari 2009 door Alex

dbdesign_klein. gifKlik op het etiket voor volledig afmeting Dubbel Bastaard proza.

Ik weet dat gewoonlijk tFS de macht van kruidenontspanning over drank-aangedrijven ontspanning bepleit, maar don’t verhuur die u in het denken van wij beetneemt’re anti-alcohol. Inderdaad wij’re heel de bierliefhebbers.

Indien u van Knop Kalk of Coors Licht houdt, dat goed is voor u, maar don’t breng over naar onze kantoorpartijen. In plaats daarvan, neem een signaal van dit badass brouwt lijst van 55 sterke Amerikaan Zet samen door MyBadPad.

U don’t nood om bij Molenaar 64 gebleven te worden of wat dan ook de clubmenigte drinkt. Amerikaanse micro-brouwer zijn regelmatig was verhoogde de inzet geweest wanneer het naar ABV (alcohol door volume) komt en deze lijst is 85% gegroeid huis.

Hoe krijgt een bier op hun lijst? Eenvoudig 10% ABV of meer. De lijst laat beginnen met Klok’s HopSlam Ale @ 10% zelfs en max. uit met Sam Adams Verdrievoudig Bockbier @ 17,5% (ontzagwekkend).

Ik’ve had heel enkele van deze lijst, met mijn persoonlijke favoriet die Schurk zijn’s Imperiale Dappere of Steen Brouwerij’s Verdubbel Bastaard Ale. Steen Brouwerij is hoogste insnijding, opgespoorde in San Diego, ik voorstel dat u een reis naar hun brouwerij afhaalt / restaurant indien u ooit de kans, het krijgt’s verbaast.

In ieder geval voor ik uit op een bierraaklijn ga, ga controle uit MyBadPad’s lijst en verhuur ons weten of u’ve ooit deze bier had en die uw favoriet is. U kunt zelfs willen opnemen enige van deze enfants terrible voor het NFC/AFC Kampioenschap gokken deze zondag.

3 Commentaar

 1. Gravatar licious

  Bedankt op uw wonderbare versturen! Ik genoot serieus van
  Lezing het, u’re een geweldige auteur.ik zal zijn zeker uw blog te markeren en zal dikwijls komen
  Terug in de toekomst. Ik wil verder uw me geweldig aanmoedigen gaan
  Werk, heb een mooie avond!

  Herzie mijn weblog Kim Kardashian Hollywood Bevrijd Cash En Sterren


 2. Gravatar licious

  Bevlek aan met dit verslag, ik oprecht geloof dat deze verbazingwekkende plaats ver meer aandacht heeft nodig. Ik’ll vermoedelijk terugkeert erdoorheen meer te lezen
  Bedankt voor de info!


 3. Gravatar licious

  Ik’m oprecht genietend van het ontwerp en indeling van uw plaats. Het’s een heel gemakkelijke op de ogen die maken
  Het veel meer prettig voor mij te meer dikwijls komen hier en te bezoeken. Deed u verhuurt een ontwerper
  Om uw thema te creëren? Buitengewoon werk!Verlaat een Commentaar

Besprekingen zijn plezier, zodat naar het krijg, maar houd alstublieft uw commentaar van belang voor deze blogingang bij. Probeer niet om pot te koop in het commentaar, dat te adverteren is slechts echt dom. E-mailadressen zijn nooit getoond, maar zij worden vereist uw commentaar te bevestigen.

theFreshScent gebruikt gravatars Zoals een weg om uw (en ons) commentaar op te vrolijken. Het neemt een seconde naar Schrijf in, Laad een beeld en dan u bent goed verder gravater-gegefen de gelegenheid plaatsen te gaan . Neem het avontuur deel.

Om een rechtstreekse schakel te creëren, typ eenvoudig het internetadres ( http://) inclusief of e-mailadres en wij zullen het een rechtstreekse schakel voor u maken. U kunt tot 3 internetadressen in uw commentaar opzetten. Belijn breuken en paragrafen automatisch zijn bekeerd geen nood om te gebruiken <p> Of <br> Etiketten.

Iets is spammy in een rij bespeurd en is gezet, zo indien u een bundel van schakels in uw commentaar hebt en ziet niet het verschijnt, dat is vermoedelijk waarom.

* NoodzakelijkVertaal:
 • Translate to English
 • Übersetzen Sie zum Deutsch/German
 • Traduzca al Español/Spanish
 • Traduisez au Français/French
 • Traduca ad Italiano/Italian
 • Traduza ao Português/Portuguese
 • 日本語に翻訳しなさい /Japanese
 • 한국어에게 번역하십시오/Korean
 • 中文翻译/Chinese Simplified
 • 中文翻译/Chinese Traditional
 • ترجمة الى العربية/Arabic
 • Vertaal aan het Nederlands/Dutch
 • Μεταφράστε στα ελληνικά/Greek
 • Переведите к русскому/Russian
Kies: